Specialistische afstuderen moet aandacht besteden aan het studeren in het buitenland! Je moet deze dingen kennen

Specialistische afstuderen moet aandacht besteden aan het studeren in het buitenland! Je moet deze dingen kennen

Eerste, wordt Undergraduate Diploma opnieuw toegepast voor de British University als een voorbeeld, en studenten die zijn gepromoveerd in het driejarige universiteitsgraad van China, kunnen rechtstreeks in het derde jaar van de Britse universiteit worden ingevoerd (dwz het laatste jaar van de undergraduate ). Ik kan het na het afstuderen aannemen. Door de Britse bachelor-diploma goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs, kunt u doorgaan met het aanvragen van een cursussen voor de fase van uw master. Top-up is in feite gelijk aan de binnenlandse specialisatiecursus, die een voortzettingcursus speciaal is ontworpen om een ??bachelornorm te bereiken voor het Britse onderwijssysteem.

Het is specifiek en strikt over de vereisten van de vorige leerinhoud. Nadat de studenten de topcursus betreden, moeten ze professionele of gerelateerde majors in studenten blijven leren.

Dit betekent dat als de binnenlandse specialisten van de student geen topcursus in het VK hebben geopend, ze geen specialisatie in het VK kunnen voltooien. In vergelijking met een ander deel van de studentenkeuze zijn de aanvullende cursussen hoger en zijn de IELTS-score-vereisten meer dan 6 punten, sommige professionele vereisten zijn hoger en sommige universiteiten zullen taalcursussen bieden aan de basisstandaard voor studenten. Om studenten te verbeteren. Om studenten te verbeteren ‘Taalvaardigheden, zorgen ervoor dat studenten voldoende vermogen hebben om een ??zware spanning in het laatste jaar van het VK te voltooien. Via Segmentation Planning kunnen studenten zich geleidelijk aanpassen aan buitenlandse leeromgevingen, terwijl de taalvaardigheden worden verbeterd.

Opgemerkt moet worden dat de rangorde van hogescholen en universiteiten in de top-up over het algemeen niet vertrouwen, studenten moeten de opening van de schoolgerelateerde projecten van tevoren begrijpen en de aanvraag hebben. Sommige Franse universiteiten bieden ook een vergelijkbaar curriculum, vergelijkbaar met TOP-UP. De driejarige college afgestudeerden ontmoetten de Franse studies van niet minder dan 550 uur en haalden Frans niveau B1 en hoger aan. Na het verkrijgen van de Franse taalschool of universitaire pre-studielicentie, kan hij de taal of universiteit van de wet naar de wet gaan Voorbereidende studie, in het laatste jaar van het betreden van de universiteit, is er ook een relevante vereisten voor het Chinese toelatingsexamen van de studenten. In sommige Franse colleges die Engelse onderwijsprojecten hebben geopend, als de studenten IELTS-scores niet minder zijn dan, en professionele match, kunt u kiezen voor Engelse onderwijsprojecten, rechtstreeks de universiteit invoeren om in te schrijven in het laatste jaar van de undergraduate, of een aanvraag indienen voor een Master diploma. Voer door Master’s Expedition het doelcollege in dat niet langer is voltooid College-graadovergangen, maar benadrukte als een overgang en ging vervolgens de fase-studie van de master in, en het is ook een keuze uit veel gespecialiseerde studenten. Als de student niet heeft toegelaten tot IELTS-prestaties in overeenstemming met de toelatingseisen van de school, kunnen ze een 3-6 maanden taalcursussen aanvragen, waaronder 3-6 maanden taalcursussen, en na succesvol onderzoek begint te leren in de fase van de master.

Er zijn veel beroemde instellingen op school op scholen en de keuzes van de studenten zijn relatief breed. Wang Caiwen studeerde af aan de Universiteit van Glasgow, Engeland. Eerder studeerde ze in een specialistische school in Guangdong, praatte over haar applicatieservaring, ze is erg emotie.

"Ik heb nog steeds een schoolmaat in mijn hart, ik heb altijd het gevoel dat ik geen niveau heb gespeeld, ik ben een beetje ongelukkig." Zei ze. In feite is het niet gemakkelijk om de masterdiploma te lezen en uiteindelijk met succes het British College binnen te gaan, omdat de school een grote vraag heeft gemaakt voor de scores van de voorgangers en IELTS.

Na het examen heeft Wang Cai Wen de prestaties van IELTS 7 punten bereikt en met succes uitgevoerde generatie ingevoerd.

"Sommige mensen zeggen dat de drempel voor gespecialiseerde studenten die het aanbrengen van de voorbereiding van British Master niet hoog is, in feite, dit hangt af van wat de doelcolleges van de studenten zijn.

De ranglijst van colleges zal hun toelatingsvoorwaarden niet ontspannen en studenten moeten de voordelige fase invullen om te studeren, en ze zullen meer winnen.

Wang Caiwen zei.

De relevante instellingen van vele landen hebben een masterdiploma geopend, waaronder Canada, Australi?, Ierland en andere relatieve populaire studiebestemmingen, bijvoorbeeld de universiteit van Australi? heeft MQP-specialisatiecursussen geopend, wat niet genoeg academische kwalificaties is. Studenten hebben de overgang bestudeerd vóór de masterdiploma en de drie-jaarcollege-afgestudeerden kunnen IELTS 6 punten aanvragen.

Er moet echter worden opgemerkt dat MQP als "niet-graadcursussen", het leren van inhoud vaak niet rechtstreeks in de score van het masterprogramma kan worden opgenomen en het kan worden beschouwd als een "brug" -cursus in combinatie met academische onderwerpen, het doel is om studenten binnen te helpen. Leren in de fase van de master. Consolideren van studenten op lange termijn Academische planningsspecialisten beschouwen niet over het voltooien van de in het buitengraden van de undergraduate transformatie, niet willen lezen van de voorbereiding van de master, en kan direct van toepassing zijn voor afgestudeerde studenten, maar deze applicatie is zeer moeilijk, hogescholen en universiteiten die prestaties zijn Scores en werkervaring hebben extreem strenge eisen, hebben meer dan 3 jaar studenten kunnen van toepassing zijn. Bovendien is het college beperkt en sommige hogescholen accepteren vaak geen directe toepassing. Industrieanalisten wezen erop dat de door hogescholen in verschillende landen de studietijd anders is, en de toepassingsvereisten zijn verschillend. Specialistische studenten moeten hun eigen professionele en taalniveaus, tijdplanning, economische capaciteiten verbinden en vervolgens de beste manier kiezen om hun te kiezen eigen.

Undergraduate Degree, u kunt meer aandacht besteden aan studenten die academische samenhang zijn, u kunt overwegen om Undergraduate Diploma in het buitenland te krijgen. Als u meer vertrouwen heeft in uw eigen academische mogelijkheden, wilt u minder tijd besteden om uw master te lezen, of kiest u de masteropleiding in uw favoriete instelling.

In de weergave van Li Lingfen in de studieadviseur koos ik op welke manier om een ??masterdiploma aan te vragen, afhankelijk van de langetermijnplanning van de specialistische studenten.

"Ik heb contact opgenomen met sommige gevallen, en studenten kiezen er direct uit om te slagen in het buitenland, de undergraduate graden overslaan, maar nadat je wilt lezen vanwege werk of persoonlijke redenen, blijkt dat de beperkingen heel klein zijn, zelfs kan niet blijven lezen.

Daarom, als de studenten op de lange termijn zijn, moeten ze proberen geen fouten te hebben in de academische kwalificaties, om zichzelf geen moeite voor zichzelf te veroorzaken. "Li Lingfen zei.

(Reporter Sun YAWEI) (Editor: Chi Xiangyu (stagiair), Hao Mengjia) Delen Laat meer mensen zien.

The 11th round of the ninth provincial party committee officially launched

The 11th round of the ninth provincial party committee officially launched

Original title: The 11th round of the ninth Provincial Party Committee officially launched on August 30th, the 11th round of inspection mobilization and mobilization deployment of the Ninth Provincial Party Committee will be held in Shijiazhuang, and the 11th round of the Provincial Party Committee officially launched.

  According to the provincial party committee deployment, the 11th round of inspection of the ninth Provincial Party Committee established 15 provincial party committees, two provincial departments of the Provincial State Administration, Provincial Department of Education; Hebei Bank Co., Ltd., Provincial Rural Credit Cooperative 2 Provincial Management Enterprise; Yanshan University, Hebei Economics University, Hebei Medical University 3 provincial universities; 11 sets of land and Dingzhou, Xinji City, China Eagle Hand Ying Mining Area, Xinglong County, Zhangjiakou City Wanquan, Yangyuan County, Qinhuangdao City, Qinning District, Qinglong Manchu Autonomous County, Tangshan Kaiping District, Qianxi County, Sanhe City, Bazhou City, Dingxing County, Wangdu County 22 counties (cities, districts), 42 counties (cities, districts), 42 counties (cities, districts), Tuze District, Julu County, Xingtai City Organize the inspection "look back"; set up a special inspection team of the provincial party committee to carry out special inspections on the provincial food purchase and sale system, responsible for inspection of the Provincial Food and Material Reserve, Provincial Food Industry Group.

At the same time, the establishment of the provincial party committee patrol and rectification work, and it is reviewed, verified, summarizes, analyzes and supervisters. (Reporter Huo Xiangbo) (Editor: Li Zhe, Zhu Dragon Super) Sharing Let more people see the recommended reading.

[Honderden momenten hebben honderd jaar] 1991, de ontwikkeling van de armoedebestrijding zal verder introduceren

[Honderden momenten hebben honderd jaar] 1991, de ontwikkeling van de armoedebestrijding zal verder introduceren

  - Dit jaar is het 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China, Xinhuanet gelanceerd [100 Instant Honderd jaar] Serie Party History Micro Classroom, met kostbare informatie en historische foto’s brengt u om de schittering van de 100-jarige – Oude partij.

Het zeventigste nummer werd vandaag gelanceerd.

  Op 29 september 1984 heeft het Centraal Comité van de Communistische Partij van China en de Raad van de Staat de "Mededeling over Help Slechte gebieden zo spoedig mogelijk" uitgegeven ", die gecentraliseerde sterkte nodig heeft om de problemen in meer dan een dozijn in de armoede op te lossen.

Later, sinds 1986 heeft mijn land een geplande, georganiseerde, grootschalige armoedebestrijdingsontwikkeling gelanceerd.

Daartoe heeft de Raad van de Staat een gespecialiseerde werkorganisatie opgericht, speciale fondsen georganiseerd, ondersteunende beleid ontwikkelt en hervormingen traditioneel hulpverlening van hulpverlening, het beleid van de armoedebestrijding in ontwikkelingstijl heeft vastgesteld, de armoedebestrijdingsontwikkeling van mijn land een nieuwe fase binnenging. In de jaren negentig is het doel van het oplossen van het temperatuur- en verzadigingsprobleem van de meeste poverje-getroffen gebieden in principe gerealiseerd tijdens de door de Raad van de Staatsraad voorgestelde periode, maar de standaard is laag, onstabiel, ongebalanceerd en het verschil is relatief groot.

In maart 1991 werd de ontwikkelingsconferentie van de nationale armoedebestrijdingsontwikkeling in Beijing gehouden. Dit is een belangrijke vergadering om de ontwikkeling van nationale armoedebestrijding verder te introduceren tot diepgaand. De bijeenkomst stelt de armoedebestrijding en ontwikkelingswerkzaamheden voor tijdens de "achtste vijf" -periode, om twee doelen te bereiken: eerst de basisconstructie van de landbouwgrond versterken, de voedselproductie verbeteren, zodat de meeste boeren in de gebieden van armoedebieden stabiele oplossingen hebben op het oppervlak van temperatuur en kleding; de tweede is om een ??verscheidenheid aan operaties voor hulpbronnenontwikkeling te ontwikkelen, regionale pijlerindustrie te bouwen, zodat arme huishoudens een stabiele bron van economisch inkomen hebben om ernaar te streven om een ??relatief welly in de armer in de armer te cre?ren Einde van deze eeuw. Sindsdien worden de partij en de staat nauw gedelegeerd aan armoedebestrijding en ontwikkelingswerkzaamheden, en wordt de armoedebestrijdingsconferentie gehouden voor implementatie. Tegen het einde van 1993 loste de nationale plattelandsgebieden de arme bevolking van 10.000 miljoen mensen niet op. Dit deel van de armen is hoofdzakelijk geconcentreerd in gebieden waar de natuurlijke omgeving slecht is, de productie- en leefomstandigheden zijn slecht, en de moeilijkheidsgraad van armoedebestrijding groeit.

Om het tempo van armoedebestrijding en -ontwikkeling verder te versnellen, heeft de Raad van de Staat geformuleerd en begon in 1994 het "National Eighth Group Armoede-verliesplan" uit te voeren, duidelijk voor te stellen zich te concentreren op menselijke, materi?le middelen, financi?le middelen, voor ongeveer 7 Jaren, dat wil zeggen, aan het einde van 2000, streven naar fundamenteel het probleem van de warmte van 80 miljoen landelijke arme mensen.

Volgens dit plan vormt het armoedebestrijding snel een nieuwe situatie van de handen van de hele partij, de hele samenleving mobiliseert en werkt samen.

Na het harde werk van de meerderheid van de kaders heeft de ontwikkeling van de armoedebestrijding aanzienlijke resultaten behaald. Planning: Zhou Hongjun Supervisiesysteem: Zhu Yonglei An Zhanxiang Coordination: 子 莹 文 文: Wang Ying Design: Fan Shanshan Referenties: "De geschiedenis van de Communistische Partij van China" "100e partijgeschiedenis in de literatuur" Het Xinhuanet News Center produceerde [ Klik op de volgende foto om meer eerdere beoordeling in] te voeren.

The 17th National Legislative Council election nomination will receive 15 nomination forms on the first day.

The 17th National Legislative Council election nomination will receive 15 nomination forms on the first day.

  Xinhua News Agency, Hong Kong, October 30th, Hong Kong SAR Government Electoral Office announced on the 30th, Hong Kong Special Administrative Region 7th Legislative Council election nominations started in the 30th, 28 functional boundaries, and election committees Director received 15 nominal forms on the first day.

  The 7th Legislative Council of the Hong Kong Special Administrative Region will be held on December 19th, and 20 Members selected from the local constituency, and 30 members of the functional selection, the election committee is selected to select 40 Members, and 90 members are selected. . The seventh Legislative Council electoral nominations begin on the 30th to end November 12. Electoral Management Committee has appointed 10 local constituencies, 28 feature contexts and electoral committees, responsible for handling nomination forms and other election matters.

Noving people must personally send the completed nomination form and the election according to the relevant electoral director from 9:00 to 5:00 pm and Saturday from Monday to Friday from 9:00 pm.

  The 6th Legislative Council of the Hong Kong SAR was originally expressed as September 30, 2020, and due to the serious situation in Hong Kong, the SAR Government decided to postpone the seventh legislative Council for a year. Subsequently, the 21st meeting of the Thirteenth National People’s Congress Standing Committee Voted on August 11 last year voted the legislature vacancies that the Legislative Council delained the election through the decision of the Legislative Council. The 6th Legislative Council of the Hong Kong SAR continues to perform its duties than one year until the start of the seventh Legislative Council. (Editor: Niu Yi, Yue Hongbin) Share more people to see.

Yunnan Chengjiang: Chrysanthemum Bloom "Beautiful Economy"

Yunnan Chengjiang: Chrysanthemum Bloom "Beautiful Economy"

Tourists taking pictures between chrysanthemum fields. Since October, Naja has entered October, more than 300 acres of Juku Yanting Village, Long Street Street, Chengjiang City, Yunnan Province, ushered in the final, small chrysanthemum not only dressed up the country field, but also blooms "beautiful economy", Drive local farmers’ income. Approaching Zhu Zhengying Village Chrysanthemum Planting Base, far away can smell the fragrance of chrysanthemum. Looking around, the golden chrysanthemum blooms in the field, a bush, a cluster, dressed in the wilderness field. At the moment, the quarter of the mature picked seeds, the workers shuttle through the flowers, and the scenes of busy and harvest are everywhere.

"My family is a seeded chrysanthemum in the second year, because this year’s cultivation and management are in place, and economic benefits are much better than last year.

"Chrysanthemum plantation Li Hui said these days, there are travel companies with a group to watch chrysanthemums every day, and there is almost more than 200 people. Li Hui is one of the chrysanthemum plantations of Chengjiang Minxin planting farmers.

"I started planting chrysanthemum since 2020, because last year, I got more than 80 acres of more than 80 acres this year, and the three varieties of Golden Silk, and the top three varieties, the overall growth, The price is also high. "Li Hui said.

It is understood that chrysanthemum is rich in a variety of amino acids, vitamins, and trace elements. In addition to viewing, it can also be admitted to the medicine, tea, etc., with clear heat and clearness, and high drinking value is very high, very popular. Li Hui introduced that after they plant chrysanthemums, the products were exported to Anhui, Henan, Shenzhen, Guangzhou and other places.

"There is a daisy industry planting base in the village. The masses have a platform for increasing, and every time they go into a granule, picchry, processing, etc., the local people have realized a systematic income.

"(Nanjna, Luo Li Fang Chengjiang Municipal Media Center) (Editor: Xu Qian, Zhu Hongxia) Sharing let more people see.

Struggle 100-year road to set sailing journey · The party flag is in the grassroots first line, high height fluttering 丨 Inner Mongolia Taba Village: red village writes to revitalize new articles

Struggle 100-year road to set sailing journey · The party flag is in the grassroots first line, high height fluttering 丨 Inner Mongolia Taba Village: red village writes to revitalize new articles

Xinhua News Agency, June 24th: Inner Mongolia Taba Village: Red Village Survey New Articles Xinhua News Agency reporter Hou Wei Times, Inner Mongolia Autonomous Region Timuburguan Plain Breeze Drink, Green Grass Ren. In these few days, the Taba Village, the Taba Taba Towa Town Town, Taba, Zuoqi Taba Township, which was located in the hinterland of the plain, ushered in the annual temple fair, singing, the child’s fun, the villagers laughed.

Through the hustle and bustle of the street, there are several gray-white buildings that are covered in the green grove. This is Ulanv’s former residence, is where he is born, growing and engaged in revolutionary activities in the early days.

"In 1929, the proletarian revolutionary Wulanc returned to the country from the Soviet Union, it was returned to the Township Village of Township to carry out revolutionary activities.

"Wang Haojun, the first secretary of Taby Village, said. Ulanv’s former residence continued to be protected and repaired, leaving a red mark worthy of proud of Tab.

"Safe" has the meaning of "beauty" in Mongolian transliteration, but before the departure of poverty, the life of the villagers in Taby Village is associated with "backward" "non-developed".

The 77-year-old villager Yan Dao said that the previous days are inseparable from "soil", living in the soothestant, walking is the dirt road of the pit, very small, the lack of guarantee, the development of the village is very backward . Want to improve the living standards of villagers, must have industry support.

On the basis of a large number of visits and investigations, Taba Village Party, decided to rely on the unique red cultural resources and develop the red cultural tourism industry.

Starting in 2018, Tabs Village is a bunch of tourist attractions such as the old street, a hundred years old house, and a red lecture hall.

At the same time, a group of tourism supporting facilities such as red dattoo, red budget, red litech store has developed a batch of tourism supporting facilities such as "Red + Folk", "Red + Beautiful Country".

At the same time, the Inner Mongolia Taba Red Culture Communication Co.

In 2019, Tabs Village’s tourism reception exceeded 100,000. The continuous development of the tourism industry provides a constant employment position in the village, and the villagers have achieved jobs at home. In 2020, the per capita disposable income of the village of Taby Village reached 16,000 yuan. The villager Zhang Rui has been working outside the home. She said: "Now the change in the hometown is getting bigger and bigger, the employment opportunities in the village will be better, and the living conditions are better. I used to go to work, now I want to go back to the village." At the same time as the industry development, the Taba Village Party also rely on red culture, promoting the construction of cultural infrastructure and other cultural infrastructure and other cultural infrastructure and other cultural infrastructure and cultural and cultural life, and guiding villagers to speak this village. Red story.

In recent years, the village party has also led the masses to combine local folk features, making paper-cut, facial plastic, and guide villagers to open hand technology courses to help villagers broaden the way. "The driving role of the Great Branch of the Village Party is getting stronger, and the mass is too strong." Zhang Wang said in the secretary of the village party secretary.

The reporter saw that today’s Taby Village asphalt road is spacious, the village house is strong and bright, the children laugh in the school, and the villagers in the square are singing. day.

I believe that under the leadership of the main branch of the village party, our village will become more beautiful, and the days of everyone will get more and more sweet. (Editor: Wang Wen, Liang Qiping).

Take the wind and savings, will join hands with the new journey

Take the wind and savings, will join hands with the new journey

6 days 3, the delegation went to Shanghai to pay tribute to a large address of the Communist Party of China, went to Zhejiang Jiaxing to see the South Lake red ship, recalling the history of the party, accepted the initial education, the spirit of struggle; with Shanghai, Jiangsu, Zhejiang held a strategic cooperation signing, project exchange cooperationWaiting for a series of government affairs activities, with local famous entrepreneurs and colleges and colleges, visiting many well-known enterprises, financial science institutions, and disproper dispensing, and itinerary.

6 days 3, all the way, all the way, all the way … November 16th to 21st, Henan Party and government delegation went to Shanghai, Jiangsu, Zhejiang to study, the maintenance of the Yangtze River Triangulation and the national strategy of the Yangtze River economyLearn from the development experience of advanced regions.This line, the harvest is full, look forward to a lot.

"14th Five-Year Plan" opened a new bureau, the Central Plains children ride the waves, sail again!.

The internal practice of this Chinese, China Portrait is not general

The internal practice of this Chinese, China Portrait is not general

Original title: The internal practice of the Chinese North China Portrait is not generally on June 22nd, a competition of the "China Chess National Team Training Fair", held in the Tianyuan Building in Qiantang River in Hangzhou.

This is a team of team training in China’s international chess national team Hangzhou Training Base, and the most concerned, this is the first-third-year-old special master ranked in this internal training competition. The "Ultimate BOSS" – All the young players who take the training decide the most powerful people, they can get the opportunity to pass two big masters. This game, can be described as a national team players who participate in training, let them get a rare opportunity for training opportunities in the rare environment of the event.

And this is only one of the many initiatives of this new established base. Ding Li, Wei Wei, etc., the event star effect is fully reflected in April this year, led by China Chess Association and China Chess Hospital Hangzhou Branch, China Chess National Team Hangzhou Training Base officially listed.

The newly established base settled in the Tianyuan Building, training venues, and life supporting are very complete, and praised by the intersection of training players and coaches.

For the chess and base, it is necessary to prove the best way to the outside world, which is not to improve the level of chess and the results of the game as soon as possible. In order to solve the problem of lack of training players, the Chinese Chess Institute Hangzhou Branch is the new base guarantee fund, the self-service competition, but also established a total considerable event bonus.

For chess, the money is second, the key is to fight for the chance of fighting with Ding Li, Wei Wei. You must know that it has become an international top player, and the two of themselves in international events. In recent years, there have been very few and domestic players in the game, especially the first person of Chinese national elephants. Dingli people. .

  However, this is not the first time that Ding Lis is born to act as the role of the instructor. Just in early June, the base was pleased to teach the young player. As a star chess, Ding Li, who has been active as a national team, has always played his own role, and repeatedly expressed his hope that he can lead China’s chess new force to impact higher and farther future goals. Psychological counseling + physical exercise, help the chessist to solve the pressure, although not like some high strength, engage in fighting against sports, but the national elephant sports are very consumer and energetic. For a long time training and competition, the players will inevitably encounter emotions and psychological stress.

  In view of this, the base has a particularly increased psychological counseling subject.

Subject content includes hypnosis class and dancing training lessons. The former is carried out by a psychology expert and chess hand, and the psychological relaxation of the player; the latter is carried out in a group-in-law, induces the enthusiasm and pressure of the players, let the mood calm. This set of psychological counseling courses does not care? Did you have a white gold stone that has received the national chess rookie superfliment finals until there is still a use. "The chess hand is high-intensity training, or when faced, the mood is very complicated, and it is difficult to find the right to do pressure. After some psychological counseling training, I also mastered some skills, I can Quick and calm in advance, I think it is quite obvious for my acquisition.

"Platinum said. In addition to psychological counseling, the base to help the player’s way, physical exercise.

Of course, maintaining a good exercise habit is effective for everyone, just to encourage the players who are used to moving, the base is still quite a thought. "We now let the players must have two times a week, and take the sweat." Responsible for the national team coach, the national team coach in Hangzhou, said.

"Considering that ordinary running jump shot project is not high, we will organize the training of badminton, basketball, football, etc., training players are young people, very high interest in these ball projects, one More than an hour of the game, playing, the amount of exercise is also arrived, very good. "Xu Jun said that the chess item is a static competition project, but the brain force, but a chess game is compared, The physical fitness requirements of the chess, good physical fitness can make the brain oxygen supply of the players and have a long-term stable and energetic, which is very helpful to the game’s game performance. (Editor: Ai Yu, Kang Mengqi).

Ziyun Tax: Party Construction Leading "Tax Flower"

Ziyun Tax: Party Construction Leading "Tax Flower"

The Ziyun Taxation Bureau adheres to the comprehensive leadership of the taxation, firmly establish the concept of "doing a good job in party building is the biggest achievement", planning, deploying, deploying, promoting party history education, institutional reform, and taxation work at the party committee. The high quality development of cloud economics provides financial security. Buy more than 400 books, use well to "learn the strong country" "learning to learn to promote tax" is equipped with the platform, and through the formation of party history knowledge competition, special lectures, party class and other forms and other forms, etc. fist. As of now, there are more than 100 kinds of learning, 6 knowledge contests, and 10 special lectures. Focus on people’s livelihood, form three "Party History Learning Education Propaganda Group", the party committee to learn the party history and "tax propaganda", "the people visiting the people’s visit to the public opinion", help the "rural residence" combination, actively go to help Village, Industrial Park, Tax Service Department and other places have vigorously carry out partial history preaching activities.

Focus on "I will pay the festival of the taxpayer and the people’s taxation," Enterprises) "" Double Hundred "" Double Qing "action, strengthen policy preaching, solve the taxpayer (payer)" urgent expensive "problem. As of now, there are more than 1,300 propaganda counseling information, visit the enterprise, and add more than 300 investment issues.

Focus on completion of tax income tasks, optimize taxation services, improve business environments, etc. Mining the root of the problem, establish a problem list desk, and implement the implementation of the sales number system. Up to now complete the implementation of the problems and implementation of the three categories.

Actively improve the party construction mechanism, in-depth promotion of the construction of "combining the strong party building" mechanism system, fully combing the "section" "block" party building requirements, strengthen communication with local discipline committees, organ work committees and other departments, actively integrate into local party construction system To achieve three levels of "party committees, branches, party members", take the initiative to integrate into the local party building overall situation, active and non-public enterprises, to help the village to carry out the party’s construction, effectively gather all parties, and promote the construction of party construction work.

Solidly promoting the depth integration of party construction and tax business, using the implementation of "six stable" "six guarantees", tax reduction, and optimized business environment, assisting complex industrial repleniscies reflect the results of fusion development results.

Focusing on the theme of "Tax Pioneer", fully carried out the creation of model organs, star party branches, the most US tax author, etc., successively obtain 63 honors of "National Tax System Advanced Collective" "Guizhou Civilized Unit".

Taking the party rules of the party constitution as the governance, it is committed to the constant spirit of the central eight provisions.

By holding a warning education conference, visit the integrity education base and other multi-form strengthening party’s sex education and honest education; insist on rectifying the "four winds" outstanding issues, close attention to key nodes and key links, close attention to the new performance of "four winds", conscientiously implement Supervision of vehicles, safety emergency, and duty system implementation, continuous consolidation of expansion formalism, bureaucratic rectification and other style work style construction work, in-depth development of special rectification, private car publicity, etc., strict implementation of the central government Too much day "work requirements, and diligently save. In-depth "post training, business big compassion" activities, through centralized learning, personal self-study, "a bunch of new" and "a new new" and other measures to strengthen learning exchange, improve theoretical literacy and business capabilities, and constantly improve the comprehensive quality of cadres. As of now, 1 cadres have embarked on the deputy leadership position, and five cadres have taken the deputy department-level leadership position. The 9 cadres have been promoted as the stock level. The 16 cadres were promoted to the sub-level, 5 cadres won The title of "Tax Service Star", more than 40 cadres were recognized by provincial and municipal counties. Under the premise of abide by the principle of organizational income, take measures to strengthen tax source monitoring and analysis, strengthen management of key tax sources and key industries, and strive to overcome a series of difficulties such as small economic volume, single tax source structure, and fatigue, and attack hard. It is difficult to meet.

In June 2021, the accumulated tax income was 33.941 million yuan, providing financial security for the economic and social development of Ziyun. (Editor: Wu Feng, Chen Kangqing) Sharing let more people see recommendation reading.

When the earthquake occurred, Yancheng Dafeng female teacher knead legs and injury students rush down the 5th floor.

When the earthquake occurred, Yancheng Dafeng female teacher knead legs and injury students rush down the 5th floor.

Original title: During the earthquake

There are about 70 kilometers from Dafeng District. There is no casualties, many people just feel some shaking. On the afternoon, Ding Yuehua, Dalifeng District Experimental Primary School, is giving students a class.

When the earthquake is hit, Ding teacher does not think much, and the first time is the classmate who is inconvenient with the legs. Ding Teacher is in the sixth grade of the 12th floor of the top floor of the teaching building.

When I feel shake, Ding Teacher first thought of three special students in the class: a sequelae with cerebral palsy, and the other two students were injured in the front time, and the operation was inconvenient. Ding Yuehua recalled that other students took the line first, with the language teacher took the floor, the class teacher and I took these three children, and I still left a boy to help us. The incident suddenly, Ding teacher didn’t think much, and the female students who hurt their legs downstairs downstairs. It took about 3 minutes, 6,200 students and 300 teachers, all of the school, all safely evacuated to the playground. And Ding teacher bent over, the moment of sweating, and was also taken down by the peer teacher. Ding Yuehua told reporters that every time, the school will also hold some safety drills.

As a teacher, it is accustomed to work in silently, and didn’t feel much. Be a teacher for 30 years, Ding Yuehua said that this is what a teacher can do. Guarding your child is your own instinct.

Ding teacher said, although it is simple, it reflects the responsibility and responsibility of a teacher.

Jiangsu Radio and Television Headquarters · Rong Media News Center reporter / Wang Fang editor / Hu Chao (this news copyright belongs to Jiangsu Radio and TV Station, please indicate the source) (Editor: Xiao Wei, Zhang Wei) Share more people See.