Wereldwijde overzeese Chinese warme Beijing Winter Olympische Spelen

Wereldwijde overzeese Chinese warme Beijing Winter Olympische Spelen

Het evenement "Dynamic" in Mexico-Stad, Mexico, Mexico-Stad, Mexico-Stad, de opvallende banner, geschreven in drie talen in Chinees, Engels, Spaans, Olympische Them-slogan van de Winter Olympics: "Naar de toekomst". Een parade-team dat is samengesteld uit een Dragon Dance Lion en de Olympische Vijfde Ring Road trok het station van de voorbijgangers aan.

Onlangs, dit "één tot de toekomst" reizen in de toekomst "Trace in de toekomst" van de PCA-vreedzame verenigde promotie-associatie, waaronder de Chinese Vreedzame Uniforme Promotie Association of China, en China Zegen de Olympische Winterspelen van Beijing, trok de uitgebreide deelname van Lokaal overzee Chinezen.

"Actieve scène, je kunt mensen overal met een rood masker zien.

We distribueren maskers voor elk van de overzeese Chinees die aan het evenement deelnemen, een masker geven aan de activiteiten van belang, wat zowel een feestelijke selectie van activiteiten is.

"De president van de vreedzame herenigingspromotie-associatie van China, zei de algemene verslaggever dat de verslaggever zei dat het rode masker het kenmerkende element is geselecteerd door de organisator," felrood masker, drukt ons uit met de voorouders (bius). De stemming kijkt uit naar Beijing Winter Olympics. "

Met de geleidelijke benadering van de Olympische Spelen van Beijing Winter, heeft overzeese Chinezen zich gericht op de Olympische Spelen van Beijing Winter. In de beroemde Russische hoofdstad Moskou organiseert de Chinese Federatie van Moskou Moskou overzee Chinees, en de Chinese zakelijke vertegenwoordigers en Moskou-lokale vrienden worden uitgedrukt in de ondersteuning en zegeningen van de Olympische Spelen van Beijing Winter door het spelen van Tai Chi, het opnemen van zegenvideo’s. In Europa, de overzeese Chinezen in Belgi?, internationale studenten, in het videoformulier ", verwelkomt het Symposium van Beijing Winter Olympics", en de Essay Competition Award-ceremonie en het enthousiasme voor de Olympische Spelen van Beijing Winter. In de Verenigde Staten, van november tot december hebben de Guangxi Overseas Chinese Association en het Amerikaanse Midden-Oosterse Universiade een symposium gehouden, vierde de drie games, vierde de parade, viert de parade, een literaire avond en de 2022 Beijing Winter Olympische Spelen . "Serie-activiteiten. "Op onze" Overseas Chinese ondersteunt 2022 Beijing Winter Olympics Culture Festival ", zijn er ongeveer 2000 in het buitenland van Chinese en lokale mensen. Het is de grootste parade in het buitenlandse Chinees van New York, wat overeenkomt met de voorjaarfestivalparade in voorgaande jaren. "Wea Jiawei, de president van de Guangxi Overseas Chinese Association, accepteerde het rapport van de verslaggever, dit evenementthema is om te voldoen aan de Olympische Winterspelen van Beijing, daarom veel lichte overzeese en internationale studenten aangetrokken om deel te nemen.

In het Parade-team is er een ski-pak, er is een skidboard, er is een fietsen, de parade kan gezegd worden "vol". Het enthousiasme is moeilijk te blokkeren, van de Fujian Provincial Overseas Chinese Affairs Office, Provincial Overseas Association, Overseas Chinese Jeugd Beijing Winter Olympische Thema Schilderen Competitie en Internationale Vrienden, Wandelen en Internationale Vrienden, Zegening Winter Olympische Spelen Video Tentoonstelling Activity, Online Synchronisatie online Houd de lanceerceremonie vast. Op de ceremonie zei de 11-jarige Braziliaanse Braziliaanse tweetalige schoolstudent Wei Shi: "Mijn kracht is erg dun, maar ik kan de borstel op de hand gebruiken om mooie kleuren aan het ijs en de sneeuw toe te voegen, voor de Olympische Winterspelen.

"Of het nu online wordt gepubliceerd om de Olympische Winterspelen van Beijing te helpen, het is ook de offline voorbereiding ter ondersteuning van de Olympische Spics-activiteiten van Beijing. De grimmige situatie van wereldwijde Neogong-pneumonie-epidemie heeft het buitenlandse Chinese mensen niet blokkeren om het enthousiasme van Peking Winter Olympics te verwelkomen. Wij JIAWEI INLEIDING, VS Het derde evenement georganiseerd door de Guangxi Overseas Commission en de Amerikaanse centrale Kamer van Koophandel is "Welkom bij het jaar van de Tiger-ondersteuning voor 2022 Beijing Winter Olympische Spelen" Literaire Avond.

De New York van vandaag is al ijs en sneeuw, het feest staat gepland op 16 december (donderdag) is een werkdag. Veel overzeese Chinezen worden uitgenodigd om deel te nemen aan activiteiten, en sommige andere staten hebben vier of vijf uur naar New York haasten. Be?nvloed door de epidemie, is de inkoop en de voorbereiding van de partijmaterialen niet zo handig. Echter, Cui Yong, de voorzitter van de Guangxi Overseas Chinese Association, bereidt zich voor op de voorbereiding van materialen van tevoren, en heeft een normaal samenwerkingsbedrijf assisteren en voorbereidende werk. Soepel.

Onlangs ging Mexico de periode "Green Signal Light" binnen waarin het epidemische risico laag is, sommige publieke aggregatie-activiteiten worden hersteld.

De vredige rehabilitatie-promotie-associatie van China en andere overzeese Chinese groepen hielden dit carnaval tijdens de epidemie, hoewel alle onzekerheid veroorzaakt door enige epidemie, alle deelnemers zo actief mogelijk zijn, enthousiasme. "Om een ??goede Beijing Winter Olympics te zingen om nummers" To The Future "te promoten, hebben we twee opeenvolgende weken voor het evenement, en je kunt nummers één keer zingen door de videoconferentiesoftware, iedereen van verdriet van zingt van de zingen. Don ‘T Roming of the Singing, de laatste scène is erg goed. Ik voel me erg verplaatst als ik de zingende live video herleven.

"Zei Jia Jun.

"De aankomende Olympische Spelen van Peking Winter in de vorm van het carnaval, het is om de verpleegkundige overzeese Chinese en lokale mensen te laten delen, de vreugde van de Olympische Spelen opnieuw vasthouden. De Olympische Winterspelen is een sportevenement in de wereld. Het is een nationale atleet. Het podium, Mexico heeft atleten in de hoge berg ski, patroonschaatsen en andere items.

Iedereen verzamelt voor de Olympische Spelen van Beijing Winter, Le Yile is om de meest authentieke uitdrukking van de Olympische Spelen van Peking Winter te ondersteunen.

"Jun Jun zei, ik kijk er naar uit om de schitterende plaats te vernieuwen, meer functies die voldoen aan de Olympische Winterspelen van Beijing, bereiden zich voor.

Wu Hao, secretaris-generaal en algemene vice-president van de Russische overzeese Chinese gezamenlijke vereniging, vertelde deze verslaggever dat de Russische overzeese Chinese gezamenlijke federatie een reeks activiteiten zal plannen om de Olympische Spelen van de Winter te verwelkomen, Moscow Overseas Chinese Joint Club’s Blessing Video is er een van ze..

Bovendien, Russisch Overseas Chinese Overseas Chinese Youth Federation, St. Petersburg Chinese jeugdfederatie, St. Petersburg Chinese Overseas Chinese Federation, bereidt zich voor om te voldoen aan de video van de Olympische Winterspelen van Beijing.

"Daarop zullen we ook Russische overzeese Chinese kunstenaars uitnodigen ‘Wuzhou Chinese Love · Han Ying Welcomet’ -activiteiten, drukken het enthousiasme van de Russische buitenlandse Chinezen uit aan Beijing Winter Olympics in Art.

"Hij zei:" We zullen verschillende soorten activiteiten blijven houden, juichen voor de Olympische Spelen van Beijing, door deze aarding, populaire activiteiten, laat het overzee meer weten over de Olympische Winterspelen van Beijing, dicht bij de lokale bevolking en Peking de afstand tussen de winter Olympische Spelen. "Wei Jiawei zei:" Ik kijk er naar uit om een ??mooie kleur te brengen in de wereldwijde sportwereld van Beijing Winter Olympics, ik wil ook ‘toeschouwers’ wetenschap en technologie vol met Beijing Winter Olympische Spelen, maar ook blessing China’s Ice en Snow Sports Atleten Uit je eigen niveau, bereik meer goede resultaten. "Jiao Mei Jun let goed op het nieuws van de Bereiding van China Peking Winter Olympics, die bevredigd en trots en trots op de Olympische Winterspelen van Beijing zal zijn.

"In termen van epidemiepreventie en controle, is China altijd de wereldwijde ‘modelstudenten’, die een veilige en stabiele omgeving biedt voor de Olympische Spelen van Beijing, beide atleten die deelnemen aan de Olympische Winterspelen, en geven ook een hoog niveau voor atleten. Het biedt ook een garantie voor uitstekende resultaten.

De Olympische Spelen van Peking Winter is een groots evenement van een wereld atleet en een geconcentreerde uitdrukking van de Olympische Geest. Ik geloof dat in het enthousiasme van alle landen, Peking Winter Olympics zeker ‘IJs en Snow Joy’ zal brengen. "Jun Jun zei." Beijing Winter Olympics is een overzeese overzeese Chinese en buitenlandse vrienden om het venster van China te begrijpen.

We hopen te profiteren van de schilderijwedstrijd en video-tentoonstellingsactiviteiten, het overzee Chinese jongeren verbeteren aan de intieme en identiteit van China, en door middel van het organiseren van wereldwijde Netizens-stemmen, overzee Chinese gezinnen en zelfs de hele Chinese cirkel naar Beijing Winter Olympics. Deelname, aanmoedigen Chinees om een ??goed Chinees verhaal te zijn, de verhalenvertell van de Olympische Spelen van Beijing Winter. "Huang Qi, voorzitter van het Chinese hoofd, zei het interview van de verslaggever." 2022 Beijing Winter Olympics staat op het punt te worden gehouden, Peking wordt de enige stad ter wereld om de Olympische Spelen in de zomer en de Olympische Winterspelen te hosten! Ik kijk erg uit naar de Olympische Spelen van Beijing Winter en lijkt toen op een prachtig olympisch evenement aan de wereld. "Wu Hao zei. (Editor: Wang Yanhua, Huang Wei).